Verbroken verbinding massage.

 

De geboorte is een bijzonder moment en iedereen heeft zijn eigen geboorte verhaal. Onbewuste herinneringen aan jouw geboorte van pre-conceptie tot en met de geboorte, kunnen een diepe imprinting achterlaten. Was je gewenst of niet?Was het een zware bevalling? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse? De cellen in ons lichaam hebben herinneringen aan de pre conceptie tot en met je geboorte en de emoties die je daarbij gevoeld hebt als baby. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen, jezelf en soms zelfs het leven.

 

met de verbroken verbinding massage brengen we doormiddel van het invullen van een vragenlijst, jouw geboorte verhaal, jouw geboorte patronen in kaart. Op je voeten ligt de pre en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen(geboorte patronen), die spanning brengen in de wervelkolom en daarmee ook in de rest van ons lichaam. Patronen die in de pre en perinatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van ons leven.

Wanneer de patronen door deze voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering en heling.

Tijdens deze ontspannen voetmassage worden verschillende technieken toegepast op de reflexzones van de wervelkolom op de voeten. Ik gebruik tijdens de massage gebruik van MIrre olie of rozen olie.

 

Voor wie is de verbroken verbinding massage.

 

Voor iedereen van pasgeboren baby tot...... er is geen leeftijdsgrens.

Baby`s tot 6 weken mogen met de mama meekomen en tijdens de massage op mams borst liggen. Baby`s en jonge kinderen worden via de moeder behandelt.

 

De verbroken verbindings massage blijft wel apart te boeken