Energetische massages.

 

Een energetische massage is een zachte contactvolle massage.

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op de meridianen(energiebanen) en energiepunten(drukpunten op de energiebanen) in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie.Hierdoor kan op zachte wijze de vastzittende energie weer gaan stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

De energie is altijd aanwezig in je lichaam en dient in evenwicht te zijn. Als de energie in je lichaam niet in evenwicht is ontstaan er klachten op lichamelijk, energetisch, psychisch en spiritueel niveau.

Door de energetische massage kun je de balans weer herstellen waardoor klachten afnemen of zelfs verdwijnen.

Tijdens de massage kun je de werking van de energie voelen. Je kunt tintelingen, warmte, koude, rillingen moeheid, een loom gevoel of rommelende darmen voelen. Ook kan het zijn dat je wegzakt in een diepe ontspanning.

Als de energie weer gaat stromen en je in je hele lichcaam aanwezig bent, (uit je hoofd komt) kun je je lichaam weer gaan verstaan.

 

Wanneer is een energetische massage een aanrader:

 

- (chronische) vermoeidheid

- spanningen

- stress

- rugpijn

- hoofdpijn

- spierpijn

- burnout

- depressie

- trauma

- contact kwijt zijn met je lichaam

 

De massage wordt gegeven vanuit oprecht contact en interesse in jou. De energetische massage wordt volledig afgestemd op wat jij nodig hebt in het moment. Ik werk intuitief en als ik voel dat er een edelsteen, klankintrument of mijn stem gebruikt mag worden zal ik dit ook inzetten.

De energetische massage kan nog enkele dagen doorwerken.

 

 contra- indicaties:

 

- griepklachten, koorts, trombose, ontstekingen, huid defecten. 

 

Na de massage is het belangrijk om de 3 daarop volgende dagen 1,5-2 liter water te drinken mits je geen vochtbeperking hebt voorgeschreven gekregen door je arts.

Na een massage is het fijn als je nog even je rust kunt nemen en niet meteen weer vanalles moet.

Maak je een afspraak dan stuur ik je een vragenlijst toe die ik graag twee dagen van te voren retour ontvang zodat ik mij voor de afspraak al kan verdiepen in je klachten ed.