Cacao ceremonie.

De nieuwe data voor de cacaoceremonies in kleine groepen zullen binnenkort bekent zijn. 

 

Heb jij een kleine groep mensen die een cacao ceremonie met elkaar willen ervaren en heb je een lokatie( dit kan ook bij iemand thuis zijn) neem dan contact met mij op en kunnen we bespreken wat mogelijk is.

 

Ook is het mogelijk om een individuele cacaoceremonie te boeken of samen met een andere behandeling.

 

 Cacao ceremonies in kleine groepen.

In de huidige uitdagende tijd is het fijn als je je kunt verbinden met gelijkgestemde mensen en in je hart kunt zijn en blijven, dicht bij jezelf. Hierin wil ik graag iets brengen. Voor mij is cacao hier een mooi plantmedicijn voor.

Cacao is een hartopener en je kunt een happyfeeling ervaren en ruimte rondom je hart. Het kan ook zo zijn dat je eerst verdriet of boosheid voelt, je hart wordt geopend en als je verdriet of boosheid voor je hart hebt zitten mag dit eerst losgelaten worden. Gebeurd dit dan is dat helemaal oke. Tijdens de ceremonies mag alles er zijn en wordt hier op een respectvolle manier door een ieder mee omgegaan. We ervaren nl allemaal onze uitdagingen in het leven. Waar je ook staat of wie je ook bent.

 

Hoe ziet een  cacao ceremonie die ik geef eruit.

We dragen de ceremonie samen. We gaan respectvol met elkaar om en zien elkaar echt. Je neemt een krachtvoorwerp mee( waar ontleen jij kracht aan) en je lievelingsbloem. Deze gaan we op het altaar zetten.

Voordat de ceremonie start wordt een ieder gesmudgd, gereinigd om helemaal in het moment en de ceremonie aanwezig te kunnen zijn. Daarna stellen we ons kort voor en spreken we een intentie uit voor de komende maand. 

Hierna wordt de ceremonie geopend.

Er zal gebruik gemaakt worden van klankinstrumenten om je mee te nemen dieper in jezelf. 

Tijdens de ceremonie zal de 100% pure cacao in twee keer geschonken worden, in totaal 35-45 gram pure cacao.

In twee keer omdat je bij jezelf kunt voelen of 1 of 2 keer passend is voor jou in dat moment, dit kan nl verschillen per keer.

Heb je gezondheidsklachten lichamelijk of psychisch zou het erg fijn zijn als je mij dit bij de aanmelding laat weten zodat ik samen met jou kan kijken of een cacaoceremonie passend is of dat bv de dosis van de cacao aangepast mag worden.

Invoelend wat er mag zijn zal een cacao ceremonie nooit geheel hetzelfde zijn.

Investering: 27,50 euro pp

Individuele cacaoceremonie.

Voor de individuele behandelingen die ik aanbied:

energetische massages, klankbehandelingen, coaching en de soul body fusion kun je een individuele cacaoceremonie boeken. De individuele cacaoceremonie geeft een extra diepgang aan de behandeling omdat je de 100% pure cacao je hart opend en je laat zien, voelen wat er nodig is. 

Je behandeling gaat dan 1,5- 2 uur langer duren en is een echt cadeau aan jezelf.

Zou je dit willen ervaren laat mij dit dan weten als je de afspraak maakt voor de behandelling. Ook is het mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek te boeken om te kijken of mijn manier van zijn en werken jou aanspreekt.

Investering: 32,50 euro pp bij alleen een cacao ceremonie, voor een behandeling komen de kosten voor een behandeling er nog bij.

 

Mocht je een afspraak willen maken, vragen hebben of meer informatie willen mbt de cacaoceremonie groep of individueel laat het mij weten.

Wil jij je samen met gelijkgestemden verbinden tijdens een cacaoceremonie stuur mij dan een mailtje, je plek is dan gereserveerd.

 

Wil je graag maar vind je het spannend dan kan ik uit eigen ervaring zeggen: DOEN.:)