klankreis.

 

Een klankreis staat voor een reis naar jezelf, naar jouw innerlijk. Je zal kennismaken met je diepste zelf.

Er word tijdens de klankreis gebruik gemaakt van verschillende instrumenten en mijn stem. Door de trilling die de klankinstrumenten uitzenden wordt je levensenergie geactiveerd en in beweging gezet, hierbij wordt je uitgenodigd tot een diep wezenlijk contact met je diepste zijn.

Op een zachte en liefdevolle manier ervaren wat er in je speelt zonder dat je er meteen iets mee moet.

Je mag er van uitgaan dat je hierbij zult ontvangen wat er op dat moment nodig is voor jou.

 

Tijdens de klankreis lig je op de behandeltafel onder een dekentje evt met een kussen onder je knieen of onder je hoofd zodat jij ontspannen kunt liggen.Lukt liggen echter niet dan kun je ook op een stoel plaatsnemen.

Klank kun je inzetten bij tal van klachten op lichamelijk, energetisch, psychische en spiritueel gebied.

Ook werk ik met de klankinstrumenten op of dicht bij het lichaam en is het belangrijk voor mij om te weten of jij een hoge bloeddruk, hartritme stoornissen, een hartinfarct, een embolie of trombose hebt gehad.

Ook het hebben van een pacemaker en icd is belangrijk om te weten.Heb jij een psychose doorgemaakt geef het aan.

Als je voor een individuele klankreis komt dan stuur ik je een vragenlijst toe.Deze ontvang ik graag twee dagen voor de afspraak ingevuld retour zodat ik me kan voorbereiden op de behandeling.

 

De klankreizen geef ik individueel in mijn prakijk, in groepsverband( minimaal 4 mensen).

Heb jij een groep geinteresseerde bij elkaar en een ruimte dan kun je altijd contact met mij opnemen en kom ik naar jullie toe

 

Na de klankreis is het belangrijk om 1,5-2 liter water te drinken mits je geen vochtbeperking hebt. Dit om zo de vrijgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren.