Over mij.....

 

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Audrey van den Heuvel, 43 jaar oud en woon samen met mijn partner in Venlo.

Vanaf mijn 17 de ben ik werkzaam in de zorg en vanaf mijn 21 ste als verpleegkundige. Ik ben werkzaam geweest in verschillende werkvelden in de zorg waar ik veel heb gezien,geleerd en ervaren.

 

 

laatste las ik de zin: Erover praten heelt je trauma niet en die zin raakte mij diep..ik weet hoe het is om te leven met trauma`s en mijn overtuiging is idd dat praten je trauma niet oplost, niet alleen. 

Trauma zet zich nl vast in je lichaam en zorgt op de duur voor allerhande lichamelijke en psychische klachten. Als je je lichaam niet kunt verstaan roept je lichaam steeds harder en worden je klachten steeds erger tot je luistert.

 

Dit heb ik in 2007 zelf mogen ervaren. Ik werd toen letterlijk stilgezet en kon niets meer. Achteraf gezien riep mijn lichaam al langer en steeds harder, ik had forse darmklachten, herhaaldelijke keelpijn en ik ging maar door..niet aanstellen maar doorgaan. Uiteindelijk kreeg ik me/cvs en werd gedwongen om te luisteren naar wat mijn lichaam mij wilde vertellen...en zelfs toen. 

 

Als jong kind al was ik gevoeliger dan anderen en wist ik bepaalde dingen, voelde ze haarfijn aan. Echter waren er mensen in mijn omgeving die hier niet mee om konden gaan en zeiden dat ik niet oke was, ze zouden er wel voor  zorgen dat ik niet zo gevoelig was......Bij mij resulteerde dit in het feit dat ik een muur optrok en mijn gevoel wegduwde en dat ging vele jaren "goed". Tot mijn moeder plotseling overleed en ik brak, mijn gevoeligheid kon en wilde ik niet meer wegduwen, zij begreep mij, zij had dit ook. Ik voelde dat als ik hier niets mee zou doen ik ook niet oud zou worden.

 

In de reguliere zorg kwam ik met de me/cvs voor mijn gevoel niet ver. Ik ging op onderzoek uit wat voor mij dan wel goed voelde. Ik was er van overtuigd dat de me/cvs mij iets wilde vertellen.

Het leren omgaan met mijn gevoeligheid, mezelf omarmen en het zover mogelijk herstellen van de me/cvs gingen hand in hand.

Ik verdiepte mij in energetische behandelingen en energetische massages, kwam in contact met de kracht van trilling en klank en herontdekte de werking van geuren en kristallen.Ik herstelde langzaam een heel eind van mijn me/cvs, van 22 uur per dag slapen naar weer werken in de zorg, een eigen praktijk etc ben ik dankbaar.

 

Doordat ik mocht ervaren wat de kracht is van energetische behandelingen, energetische massages, geuren, klank en trilling  wilde ik hierin ook graag andere mensen ondersteunen en bewust maken van wat het lichaam je wilt vertellen zodat jij het pad van je hart kunt gaan volgen, volledig in je kracht.

 

Wil jij kijken naar wat je lichaam je wilt vertellen en op een andere manier met je trauma`s omgaan, voel je welkom.