Metamorfose massage.

 

De metamorfose massage is een zachte helende massagevorm en wordt ook wel prenatale therapie genoemd.

In de prenatale periode wordt namelijk de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden om te zijn wie je in wereklijkheid bent.

Tijdens de metamorfose massage worden de voeten, handen en het hoofd zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. Een metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen, en te verwerken om zo een nieuwe start te kunnen maken. Deze vorm van massage werkt erg ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals: verandering van school of werk, zwangerschap, verhuizing, levenseinde of als je vastloopt in het leven op welk gebied dan ook.

 

Kan iedereen deze massage ondergaan?

 

Ja iedereen kan deze zachte massage ondergaan van jong tot oud, zwangeren, mensen die in de terminale levensfase zijn, mensen die ziek zijn, deze massage is echt voor iedereen. Het kan helpen bij stress gerelateerde klachten, spanningen, kinderen met adhd, autisme, mensen met een verstandelijk of lichamelijke handicap, psychische problematiek en energetische uitdagingen en wordt ook vaak ingezet bij mensen in de terminale fase.

 

Door de metamorfose massage toe te passen kun je ervaren dat er meer is dan dat we kunnen zien, meer dan wetenschappelijk te verklaren is. Je kan ervaren dat er ook een innerlijke wereld in je aanwezig is.

 

De voeten

Voeten staan voor beweging en dan staat de rechter voet voor de beweging waar je in zit nu en de linker voet voor de beweging die nog niet tot uiting is gekomen/gebracht.

De handen

De handen staan voor voelen. De handen staan in verbinding met het hart.Via ons hart kunnen we gehoor geven aan dat wat er in beweging is gebracht. We leren de emoties en gevoelens die loskomen te hanteren en ze om te zetten in daden. De levenskracht raakt ons hart en daarmee het vermogen lief te hebben.

Het hoofd.

Het hoofd staat voor denken. In het hoofd komt het bewegen en handelen samen en wordt geintegreerd in ons leven. Het hoofd heeft het vermogen om, dat wat los komt door de voeten en wat gestructureerd is door de handen, geestelijk te verwerken.

 

Deze massage is er niet op gericht om iets op te lossen of klachten te verhelpen. We staan er open in en geven het lichaam en je innerlijk weten de kans om te herstellen wat er op dat moment nodig is en je op dat moment aankunt.